PRIJSLIJST FEESTDAGEN

Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 11u en 14u op 24 december en 31 december.

Bestellen kan telefonisch of kom gerust langs om uw menu samen te stellen.

 

(prijzen onder voorbehoud van plotse prijsstijgingen)

Antipasto (koud):

Assortiment Italiaanse fijnkost met rucola en Grana Padano

€ 56,40 / kg

Assortiment van tapenades, gemarineerde olijven, handgevulde peperoni met tonijn

 vanaf € 40,55 / kg

Assortiment van gegrilde aubergine en courgette met artisjokharten

 vanaf € 1,25 / st

Vitello Tonnato (fijngesneden gepocheerd kalfsvlees met de bijhorende tonijnsaus)

 € 65,40 / kg

Antipasto (warm):

Gevulde champignons met fijn kippengehakt en kruiden

€ 1,80 / st

Savooiblad gevuld met lamsgehakt, rozijnen en pijnboompitten

 € 5,35 / st

Soep:

Tomatensoep met mascarpone

 € 5,95 / L

Minestrone

 € 9,45 / L

Lasagne:

Lazio (classico)

 € 19,40 / kg

Groenten (aubergine, courgette, champignon)

 € 22,30 / kg

Witloof / Ham

 € 22,30 / kg

Zalm

 € 31,20 / kg

Parmigiani di Melanzane (glutenvrij) - (gegrilde aubergine, tomaat & parmezaan / geen pasta)

 € 29,40 / kg

Voorgerechten:

Cannelloni met vlees

€ 25,65 / kg

Cannelloni met 4 kzaen / ricotta & rucola

€ 25,65 / kg

Ravioli met vlees - als voorgerecht (5 st.) of als hoofdgerecht (10 st.)

€ 22,35 / Kg

Vleesgerechten:

Kip gevuld met mozzarella en tapenade van zongedroogde tomaten

€ 5,95 / st

Osso bucco

 € 17,60 / st

desserten:

Tartufo blanco/nero

 € 4,20 / st

Tiramisu

 € 4,20 / st

Fondant au chocolat

 € 28,85 / kg

Per persoon rekenen we ongeveer 500 gram per portie als maaltijd.

Download hier de prijslijst van de feestdagen

Menukaart Feestdagen 25-26.Pdf
PDF – 265,7 KB 7 downloads

OPENINGSUREN WINKEL

MAANDAG gesloten
DI - VR 10:00u - 18:00u
ZATERDAG 10:00u - 16:00u
ZONDAG gesloten