Geschiedenis

1977 - 2010

Restaurant Rigoletto werd in 1977 geopend op de Groenplaats te Antwerpen door Freddy en Anna. In 1986 verhuisden ze naar Berchem maar onder de vorm van traiteur Pasta Rigoletto. Dochter Sabrina hielp reeds op jonge leeftijd mee: twee Italiaanse vrouwen op een kleine oppervlakte gaf uiteraard theater. Anna, afkomstig van Rome (Lazio), kwam naar België waar ze met Freddy huwde. Haar Italiaanse kookkunsten werden niet alleen door haar man opgemerkt. Al snel stond Pasta Rigoletto bekend als de zaak waar een echte Italiaanse “La Mamma” in de pot roerde. In 2010 besloot Anna ermee te stoppen.

2010 - ...

Anna maakte alles zelf en bouwde een stevige reputatie op. De sauzen waren echt puur en de pasta’s maakte ze zelf met een eigen recept op basis van griesmeel. Een opvolger vinden werd een ware uitdaging. In Didier vond ze haar ideale kandidaat. Na maanden intensieve leerschool werd Didier klaargestoomd om haar taak over te nemen.

Elke dag een verse keuken en met gezond verstand geselecteerde producten zijn ons handelsmerk. De pasta’s zoals lasagne, cannelloni en ravioli worden elke dag vers gemaakt volgens de aloude recepten van “La Mamma” die reeds generaties overleven.